Qui som..

Les inquietuds de dos amics ens han portat fins aquí. Aixi podríem definir el neix-ament de Gramenet150.

La idea de crea una web de noticies local a Santa Coloma neix de la necessitat de trobar informació sobre la nostre ciutat mes enllà de els clàssics i dirigits mitjans actuals.

Gramenet150 neix amb la idea de informar d´una manera el mes senzill possible i des-de un prisma molt proper al ciutadà de la nostre ciutat.

Tenim un gran defecte, som molt tafaners i crítics amb tot el que ens embol-ta. Tenim la llibertat suficient per dir la nostre sense tenir en compte el color d´on provingui. Creiem moltíssim que tot es pot fer molt millor del que es far i que la vida esta plena de tonalitats, en els matisos es troben les veritats inexistents.

No tenim por de les crítiques, per que creiem que son necessàries, enriquidores i encoratjadores sempre que estiguin fetes amb criteri. No tenim la veritat absoluta, i es per aixo que els vostres comentaris ens la faran mes propera.

Als dirigents i classe política de la nostre ciutat els hi comuniquem que no som aquí per fer propaganda de ningú  mes aviat per donar veu al que no la té ni acostuma a ser escoltat, les petites coses ens fan moure e intentarem no caure ni en populismes ni en la tan coneguda “DEMAGÒGIA”. Creiem sincerament que si un ho fa bé s´ha de dir de la mateixa manera que quant ho fa malament. Tothom comet errors peró si que es veritat que als dirigents, com a responsables finals, s´els ha de demanar seriositat i consciencià del càrrec que ocupa, han de ser conscients però de veritat, que serveixen al poble i el poble a de ser conscient que son els que realment han de vigilar, responsable-ment, que tot això es compleixi.

Sígueme en Twitter

diciembre 2019
L M X J V S D
« dic    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Comentarios recientes